Digitális munkarend Kisbéren az iskolában

/Fotó:Wikimedia – Globetrotter19/   Az alábbi közlemény jelent meg a Kisbéri Polgármesteri Hivatal Facebook oldalán – változtatás nélkül közöljük: 

“Tisztelt Kisbériek és Hántaiak!

Kedves Szülők!

Koronavírus-fertőzés illetve egyéb megbetegedések miatt 2020. november 18-tól november 20-ig a tagintézményünkben a tantermen kívüli, digitális munkarendet szükséges elrendelni.

Ebben a három napban a tanulási folyamat ellenőrzése és támogatása a pedagógusok és a tanulók online vagy más, személyes találkozást nem igénylő kapcsolatában – elsősorban digitális eszközök alkalmazásával – történik.

A tanulók a tantermen kívüli, digitális munkarend elrendelését követő három napban az iskolát oktatási célból nem látogathatják.

A tanulók étkeztetését változatlanul biztosítjuk a következő feltételekkel:

– 2020. november 18-án szerdán már nem lehet az étkezést lemondani. Aki teheti, jöjjön el az ebédért, mert a konyha elkészíti az adagokat. Aki nem viszi el, annak az el nem fogyasztott ételt is ki kell fizetni.

– 2020. november 19-én és 20-án, aki szeretné elvinni az ebédet, annak a konyha telefonszámán 7-11 óráig (354-111) jelezni kell.

Aki nem szól, annak az étkezése erre a két napra törlésre kerül.

Minden intézkedés a gyermekeik és a felnőttek biztonsága érdekében történik. Kérem megértésüket és együttműködésüket!

Kisbér, 2020. november 17.

Varga Melinda

tagintézmény-vezető “

Írj Te először kommentet "Digitális munkarend Kisbéren az iskolában"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*