Kisbérieket is megkárosított a félmilliárdos kárt okozó csaló

/A kép illusztráció – Police.hu/

A Komáromi Járásbíróság meghosszabbította  egy csalással vádolt férfi letartóztatását, aki a gyanú szerint 51 károsultnak közel félmilliárd forint kárt okozott befektetési lehetőségek ígéretével – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség az MTI-vel.

    Horváth Sándor helyettes sajtószóvivő tájékoztatása szerint az elkövető 2014 augusztusa és 2019 között magát befektetésekkel foglalkozó cég képviselőjének kiadva rövid határidőt és kedvező hozamot ígérve gyűjtött pénzt.

    A sértettek kölcsönszerződésekkel különböző összegeket adtak át a férfinak, akinek sem reális lehetősége, sem szándéka nem volt a pénz visszafizetésére.

    A csaló egy kisbéri férfinak ötvenöt millió, egy kisbéri és egy budapesti nőnek egyaránt harminchét millió, egy budapesti sértettnek harmincöt millió forint kárt okozott. Az ötvenegy sértettnek okozott kár megközelíti a félmilliárd forintot.

    Az elkövetőt 2019. november 14-én tartóztatták le, majd ezt a Komáromi Járásbíróság a terhelt jelenlétének biztosítása, a bizonyítás megnehezítésének és a bűnismétlés lehetőségének megakadályozása érdekében meghosszabbította.

-MTI-

Írj Te először kommentet "Kisbérieket is megkárosított a félmilliárdos kárt okozó csaló"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*