Pályázat kisbérieknek

/A kép illusztráció/

Kisbér Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az alábbi közleményt adta ki – idézzük:

“Kisbér Város Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot hirdet az államháztartáson kívüli forrás átvételére és átadására vonatkozó rendelkezésekről szóló 6/2019. (IV.12.) önkormányzati rendelete alapján

a) a település kulturális és sport-életének színesebbé tételére,
b) a civil programok felkarolására hagyományteremtő célzattal,
c) a település kulturális értékeinek megóvására,
d) a település természeti értékeinek védelmére,
e) a település környezetvédelméhez kapcsolódó programok szervezésére, és
f) a megyei és országos segítő szervezetek tevékenységére.

Pályázatot nyújthat be: 
a) az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló 2011. évi CLXXV. törvény hatálya alá tartozó bejegyzett szervezet és
b) a lelkiismereti és vallásszabadság jogáról, valamint az egyházak, vallásfelekezetek és vallási közösségek jogállásáról szóló 2011. évi CCVI. törvény hatálya alá tartozó szervezet.
(a továbbiakban együtt: támogatott)

A pályázatot a fenti rendelet 1. és 2. mellékletének kitöltésével lehet benyújtani, melyek a jelen pályázati felhívás mellékleteként a következő oldalakon megtalálhatók.

A pályázatokat 2020. október 30-án 16 óráig lehet benyújtani 2 eredeti példányban a Kisbéri Közös Önkormányzati Hivatal Titkárságán, elektronikus formában pedig a testuleti@kisber.hu e-mail-címen.

A benyújtott pályázat támogatásáról Kisbér Város Önkormányzatának Képviselő-testülete dönt, mely döntésről 15 napon belül a támogatottat írásban értesíti, azt követően a támogatottal szerződést köt.

Sikeres pályázat esetén a támogatás kizárólag csak a támogatási szerződésben foglalt támogatási célra használható fel. A támogatott a támogatás felhasználásáról a támogatási szerződésben meghatározott módon és az ott meghatározott határidőig, 2021. március 31-ig köteles elszámolni.

Kisbér Város Önkormányzatának Képviselő-testülete ”

A pályázati adatlap letöltéséhez kattintson a következő linkek egyikére:

 

Forrás:kisber.hu

Írj Te először kommentet "Pályázat kisbérieknek"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*