Tárkányi, csépi, bakonyszombathelyi polgárőr kitüntetések

/Fotó:Facebook/Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat/

A Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat Facebook oldalán (és a mimegyenk.hu oldalon) tette közzé, hogy közgyűlést tartottak a megye polgárőrei Csépen.

Ez alkalomból elismeréseket is átadtak. Kisbér környékéről bakonyszombathelyi, tárkányi és csépi kitüntetett is van. Itt a  közlemény, idézzük:

“Dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke „Polgárőr Érdemkereszt” kitüntetésben részesített hét önkéntest.

Az elismerés bronz fokozatát kapta Mészárosné Habakusz Gertrúd, a Naszályi Sólyom Polgárőr Egyesület, Magyar Tibor, a Dadi Polgárőr Egyesület és Pálfi Balázsné a Tokodaltárói Polgárőr Egyesület tagja.
Az elismerés ezüst fokozatát kapta Tácsik Attila polgármester, az Epöli Polgárőr Egyesület tagja és Róth Istvánné, a Tárkányi Polgárőr Egyesület tagja.
Arany fokozatban részesült: Széber József, Csép polgármestere, a megyei polgárőr szövetség kiemelt támogatója és Németh Sándor, a Tatabányai Polgárőr Egyesület tagja.
Farkas Gábor megyei rendőrfőkapitány Sárkányölő Szent György emlékérmet adott át Suta Istvánnak a tatabányai Polgárőr Egyesület alelnökének és Menyu Jánosnak, az Oroszlányi Polgárőr Egyesület tagjának.
Ugyancsak Sárkányölő emlékérmet kapott a Tokodaltárói, Lábatlani és Bakonyszombathelyi Polgárőr Egyesület. Ezeket Szíjgyártó Csaba, Nádas Ádám és Paksi József egyesületi elnökök vették át.”

 

Írj Te először kommentet "Tárkányi, csépi, bakonyszombathelyi polgárőr kitüntetések"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*