Kisbéri iskolarendőrt jutalmaztak

/Fotó:police.hu/

Iskolarendőrök és baleset-megelőzési szakemberek vehettek át elismerést a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága négy iskolarendőrnek adott át elismerést 2020. szeptember 2-án. Az egyenruhások a 2019/2020. tanévben szakmai munkájuk alapján vehették át a „Komárom-Esztergom Megyében az év iskola rendőre” elnevezésű szakmai elismerést.

Az ebben részesülő kollégák mindegyike a rendhagyó tanév során kiemelkedő tevékenységükkel hozzájárultak ahhoz, hogy a Rendőrség által küldött üzenetek, a képviselt értékek a veszélyhelyzet idején is jelen lehessenek a gyermekek, a lakosság életében.

A díjat a bizottság Kozicz Renáta r. főtörzszászlósnak (Kisbéri Rendőrkapitányság), Geiling György r. főtörzsőrmesternek (Tatai Rendőrkapitányság), Gál László r. főtörzszászlósnak (Komáromi Rendőrkapitányság) és Puchler Erik r.zászlósnak ítélte oda (Dorogi Rendőrkapitányság).

Ugyanezen ünnepség keretein belül a Dorogi Városi Balesetmegelőzési Bizottság javaslatára, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága egyetértésével és támogatásával a balesetek megelőzése, a közlekedésbiztonság megerősítése terén végzett szakmai munkája elismeréseként a Dorogi Rendőrkapitányság személyi állományába tartozó Sováczki Gábor sen. r. őrnagy úr is elismerésben részesült.

A jutalomban részesülő kollégák Sólyáné Farkas Friderika r. alezredes asszonytól, mint az MBB ügyvezető elnökétől emlékplakettet és vásárlási utalványt vehetnek át.

 

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

Forrás:police.hu

Írj Te először kommentet "Kisbéri iskolarendőrt jutalmaztak"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*