Rendőrkézen a csépi tolvaj

/fotó:police.hu/

Alábbiakban a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság közleményét olvashatja, melyet változtatás nélkül teszünk közzé:

“A pénzt és a bankkártyát ellopta, az autólopásnál viszont a sértett tetten érte a csépi lakost. A komáromi nyomozók két nap múlva kihallgatták a helyszínről elszaladó férfit.

A gyanú szerint a 19 éves férfi 2020. május 1-jén az esti órákban bement egy komáromi szállóra és egy őrizetlenül hagyott kabátból készpénzt és bankkártyát lopott el.

A tettes a pénzt elköltötte, majd a lopott kártyával vásárolt. A csépi lakos május 3-án visszament a komáromi szállóra, de ekkor már a birtokában volt egy autókulcs, amit szintén onnan lopott el.

A jármű az udvaron állt, annak ajtaját kinyitotta és a gépkocsit beindította. Ekkor a lakók a férfit próbálták visszatartani, aki a gépkocsiból kiszállt és elfutott.

A komáromi rendőrök május 5-én állították elő a 19 éves férfit, akit a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak. Ellene lopás vétség és lopás bűntett kísérlet elkövetése miatt indult büntetőeljárás.”

Forrás:police.hu

Írj Te először kommentet "Rendőrkézen a csépi tolvaj"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*