Nyugdíjba vonult az óvoda vezetője

/Fotó:Facebook/

A Kisbéri Polgármesteri Hivatal Facebook oldalán adta hírül tegnap, hogy elbúcsúztatták az óvodavezetőt nyugdíjba vonulás alkalmából – az írásból idézünk:

“Meglepetésként érte Csőréné Ladányi Editet, a Kisbéri Gyöngyszem Óvoda vezetőjét, amikor kolléganője kihívta ma délután (04.30.) az udvarra, ahol Sinkovicz Zoltán, Kisbér város polgármestere, Varga Melinda, a Petőfi Sándor Általános Iskola vezetője, önkormányzati képviselő, és az intézmény dolgozói várták abból az alkalomból, hogy egy rövid ünnepség keretében köszöntsék nyugdíjba vonulása alkalmából.

Az ünnepség kezdetén Csehné Németh Ilona, Bódi Irén Az idő vonatán című versével búcsúzott az intézményvezetőtől, majd a város első embere köszöntötte őt.
Sinkovicz Zoltán köszönetét fejezte ki Editnek, hogy mint óvónőként és később, mint intézményvezetőként az elmúlt 40 évben tett a gyerekekért és Kisbérért, majd jó egészséget és hosszú boldog nyugdíjas éveket kívánva átadta a maga, az önkormányzat, és Kisbér valamennyi lakója nevében ajándékát. Edit elsőként vehette át a polgármestertől a nemrég elkészült A KISBÉRI MÉNES TÖRTÉNETE című könyvet.

Varga Melinda nem csak, mint kolléganőként, hanem mint szülőként, és
nagymamaként köszöntötte Editet, akire mindig példaként tekintett. Mindig irigyelte, úgynevezett „jóságos irigységgel”, hogy vezetői munkássága alatt kollégáival közösen teljesen újjá és széppé varázsolta az intézményt és környezetét.
Végül a maga, és a képviselő-testület nevében ő is átadta ajándékát, és hosszú, jó egészségben eltöltött nyugdíjas éveket kívánt.

Ezt követően az intézmény dolgozói köszöntötték sorban egy-egy szál virággal Editet, amely alatt természetesen nem maradhattak el a meghatottság könnyei sem.”

Írj Te először kommentet "Nyugdíjba vonult az óvoda vezetője"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*