Elfogatóparancs egy ászári lakos ellen, nyomravezetői díjat is kitűzött a rendőrség

/Fotó:police.hu/

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbi közleményt adta ki:

“A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 300.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

A Tatabányai Törvényszék Büntetés-végrehajtási csoportja elfogatóparancsot adott ki Fodor Szilárd, ászári lakos ellen, mivel a rá, 2019. szeptember 25-én sikkasztás miatt kiszabott 8 év börtönbüntetés letöltését nem kezdte meg.

http://www.police.hu/hu/koral/toplistas-korozesek/4362561

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 300.00 forint, azaz háromszázezer forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki Fodor Szilárd felkutatását közvetlenül elősegítő olyan információval szolgált, ami az elfogását eredményezi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a körözött személlyel, vagy a jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a díjmentesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.”

Forrás:police.hu

Írj Te először kommentet "Elfogatóparancs egy ászári lakos ellen, nyomravezetői díjat is kitűzött a rendőrség"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*