Hamis jogosítvánnyal próbálkozott, a kisbéri rendőrök előállították

/A kép illusztráció!/

A kisbéri járőrök, egy igazoltatás során felismerték a hamis okmányt. A 43 éves felhasználót a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Kisbéri Rendőrkapitányság járőrei 2020. december 17-én délután a 81-es számú főúton ellenőriztek egy személygépkocsit és annak 43 éves vezetőjét.

A sofőrt szabálysértés elkövetése miatt állították meg a rendőrök. Az igazoltatás során a barcsi lakos egy szlovák vezetői engedélyt adott át a rendőröknek. Az egyenruhások megállapították, hogy a férfit korábban engedély nélküli vezetés miatt a járművezetéstől eltiltották és a magyar állampolgár soha nem rendelkezett vezetői engedéllyel.

Az átadott okmány elmosódott volt, a biztonsági elemei sem voltak szabályosak. Az is kiderült, hogy ilyen sorszámú vezetői engedély nem került kiállításra.

A barcsi lakost a Kisbéri Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Ellene közokirat-hamisítás bűntett miatt indult büntetőeljárás. A férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte, tőle az okmányt lefoglalták.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

Forrás:police.hu

Írj Te először kommentet "Hamis jogosítvánnyal próbálkozott, a kisbéri rendőrök előállították"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*