Ittasan lopta el Kisbérről a gépkocsit

/Fotó:police.hu/

A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 30 éves férfival szemben, aki a lopott járművel egy árokba sodródott.

A sértett 2019. augusztus 17-én kora este érkezett haza Kisbérre a gépkocsijával. A járműben hagyta a kulcsokat, majd elutazott.

Egy 30 éves bakonysárkányi férfi még aznap éjszaka beült az autóba, azt beindította és Bodajk irányába haladt.

Egy rendőrautót észlelve a 8209-es számú útról lehaladt, és egy vízelvezető árokba hajtott. A járőrök a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív lett.

A rendőrök őt a Móri Rendőrkapitányságra előállították, és a mérési eredmények alapján vele szemben büntetőeljárást kezdeményeztek járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt, valamint szabálysértési eljárást a vezetői engedély hiánya miatt.

A sértett miután órák múlva visszatért az ingatlanhoz, a kocsi eltűnését tapasztalva feljelentést tett a Kisbéri Rendőrkapitányságon. A nyomozók a bakonysárkányi férfit gyanúsítottként kihallgatták, ellene a Kisbéri Rendőrkapitányságon jármű önkényes elvétele bűntett miatt indult büntetőeljárás. A 30 éves sofőrt gyanúsítottként kihallgatták, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte.

A Kisbéri Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte a Komáromi Járási Ügyészségnek.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

Forrás:police.hu

Írj Te először kommentet "Ittasan lopta el Kisbérről a gépkocsit"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*