Pusztavámon oltottak éjszaka a kisbéri tűzoltók – Képekkel

/Fotó: Czupár Norbert, a Móri Önkormányzati Tűzoltóság/

“Egy családi ház tetőszerkezete, valamint a tetőtéri szobák égtek Pusztavámon, az Ibolya utcában.

A tűzhöz a kisbéri és a tatabányai hivatásos, valamint a móri és az oroszlányi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett négy vízsugárral eloltották a lángokat” – olvasható a Katasztrófavédelem honlapján.

2020.04.14. 04:18

Az esetről Czupár Norbert, a Móri Önkormányzati Tűzoltóság parancsnoka is tájékoztatott bennünket, tőle kaptuk a képeket is. Hozzátette, hogy a ház tulajdonosának elmondása szerint a kéménytől terjedhetett el a tűz.  Czupár Norberttől azt is megtudtuk, hogy  a sajnálatos tűz április 14-én kora hajnalban történt  – a szerk.

FRISSÍTÉS, 2020.04.14. 11:55:

“Egy családi ház tetőszerkezete, valamint a tetőtéri szobák égtek április 14-én hajnalban Pusztavámon. A lángokat a Fejér megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a kisbéri és a tatabányai hivatásos, valamint a móri és az oroszlányi önkormányzati tűzoltók több vízsugárral fékezték meg. A tűzben a száz négyzetméteres épület cserépfedésű tetőszerkezete szinte teljesen megsemmisült, a tetőtéri szobák kiégtek. Személyi sérülés nem történt” – tájékoztatott Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

Írj Te először kommentet "Pusztavámon oltottak éjszaka a kisbéri tűzoltók – Képekkel"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*